ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite

Sukupolvelta toiselle

Ratkaisuja kestävän kehityksen
haasteisiin

kiri_logo_white
eu-sosiaalirahasto
VipuvoimaaEU_2014_2020
kiri_logo_white

KIRI – Kiertotalouden innovatiiviset digiratkaisut

KIRI-hankkeessa pyritään edistämään pirkanmaalaisten kiertotaloustoimijoiden muutoskykyä ja tuetaan mikro- ja pk-yritysten henkilöstön digitaitojen kehittymistä.

Hanke

KIRI-hankkeen tavoitteena on edistää pirkanmaalaisten, kuluttajarajapinnassa kiertotalousliiketoimintaa harjoittavien mikro- ja pk-yritysten henkilöstön, johdon, yrittäjien ja itsensä työllistäjien valmiuksia, osaamista ja muutoskyvykkyyttä tarjoamalla ohjausta, neuvontaa ja koulutusta kiertotalouden tarjoamien mahdollisuuksien parempaan hyödyntämiseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Lisäksi hankkeessa järjestetään tilaisuuksia, joiden avulla pyritään luomaan ja vahvistamaan yritysten yhteistyö- ja vertaisverkostoa.

Hankkeeseen osallistuville tarjotaan tukea verkostotoiminnan, vastuullisuusviestinnän ja digitaitojen osaamisen kehittämiseksi. Lisäksi hankkeessa kehitetään nykyisiä kiertotalousyritysten palveluja kokoavia digialustoja ja vauhditetaan pirkanmaalaisia kiertotalouden kuluttajamarkkinoita.

Ajankohtaista

RSS Error: WP HTTP Error: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received

Hankkeen aloitustilaisuus 26.4.2022!

8.4.2022

Tervetuloa KIRI-hankkeen aloitustilaisuuteen ja aamupalalle kauppakeskus Ratinassa sijaitsevaan ravintola Periscopeen tiistaina 26.4. kello 9 – 11. Herkullisen purtavan lisäksi tarjolla upeat puheenvuorot verkostoitumisesta ja käsityöläisyrittäjyydestä sekä mahdollisuus tutustua hanketiimimme jäseniin!

Skrollaa hieman alemmaksi, lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 18. huhtikuuta!

Tervetuloa vastaamaan yrityskyselyyn

15.3.2022

Olemme lähettäneet tiedossamme oleville pirkanmaalaisille kiertotalousyrityksille sähköpostilla yrityskyselyn, jonka pohjalta tulemme suunnittelemaan hankkeemme tarjoamat kiertotalous- ja viestintäkoulutukset.

Toivomme kaikkien sähköpostia saaneiden vastaavan kyselyyn ja mikäli omassa inboxissasi ei viestiä näy, ota ihmeessä yhteyttä projektipäällikköömme Tanjaan, jonka yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Hankkeen aikataulut ja tekemiset alkavat selkiytyä

26.1.2022

Hanketiimimme on suunnitellut kevään ohjelmaa päät sauhuten ja tällä hetkellä näyttää siltä, että pääsemme aloittamaan yrityksille suunnatut kiertotalous- ja viestintäkoulutukset huhtikuun alkupuolella. Sitä ennen lähetämme paikallisille yrityksille kyselyn, jolla selvitämme yrittäjien toiveita koulutuksia koskien.

Tarkkaile sähköpostiasi!

Hankkeen verkkosivut on avattu!

20.1.2022

Näillä sivuilla voit seurata hankkeen etenemistä koko hankkeen ajan. Hankkeemme kestää helmikuun 2023 loppuun saakka ja meillä on jo valtavasti ideoita, joiden pohjalta on hyvä yhdessä lähteä kehittämään pirkanmaalaista kiertotalousosaamista ja ennen kaikkea sen nostamista ihmisten tietoisuuteen.

Pysy kuulolla!

Ilmoittaudu mukaan

KIRI-hankkeen verkostoitumispiknik Tampereella!

Tule tapaamaan muita korjaus- ja vuokrausyrittäjiä verkostoitumisen ja vertaistuen
merkeissä Näsinpuistoon torstaina 21.7. kello 18.30 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 19.7., jotta osaamme varata kaikille piknikeväitä!

Nähdään 21.7. kello 18.30 Näsinpuiston näköalapaviljongilla!
Sateen sattuessa piknik järjestetään Ekokumppaneiden Klubi-tiloissa (Valssipadonraitti 3).

Lisätietoja Katja Tanskilta (katja.tanski@tampere.fi, 041739840)

Ilmoittaudu tästä verkostoitumispiknikille

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Emme lähetä muuta kuin koulutukseen liittyvää sähköpostia.

Hankkeen kiertotalous- ja viestintäkoulutukset alkavat!

KIRI-hankkeen kiertotalous- ja viestintäkoulutukset Ekokumppaneiden toimistolla:

Valssipadonraitti 3, 33100 Tampere
Klo: 08.00-10.00

Ilmoittaudu tästä koulutuksiin

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Emme lähetä muuta kuin koulutukseen liittyvää sähköpostia.

Yhteystiedot

eko-logo-white-big.png