ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite

Sukupolvelta toiselle

Ratkaisuja kestävän kehityksen
haasteisiin

kiri_logo_white
eu-sosiaalirahasto
VipuvoimaaEU_2014_2020
kiri_logo_white

KIRI – Kiertotalouden innovatiiviset digiratkaisut

KIRI-hankkeessa pyritään edistämään pirkanmaalaisten kiertotaloustoimijoiden muutoskykyä ja tuetaan mikro- ja pk-yritysten henkilöstön digitaitojen kehittymistä.

Hanke

KIRI-hankkeen tavoitteena on edistää pirkanmaalaisten, kuluttajarajapinnassa kiertotalousliiketoimintaa harjoittavien mikro- ja pk-yritysten henkilöstön, johdon, yrittäjien ja itsensä työllistäjien valmiuksia, osaamista ja muutoskyvykkyyttä tarjoamalla ohjausta, neuvontaa ja koulutusta kiertotalouden tarjoamien mahdollisuuksien parempaan hyödyntämiseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Lisäksi hankkeessa järjestetään tilaisuuksia, joiden avulla pyritään luomaan ja vahvistamaan yritysten yhteistyö- ja vertaisverkostoa.

Hankkeeseen osallistuville tarjotaan tukea verkostotoiminnan, vastuullisuusviestinnän ja digitaitojen osaamisen kehittämiseksi. Lisäksi hankkeessa kehitetään nykyisiä kiertotalousyritysten palveluja kokoavia digialustoja ja vauhditetaan pirkanmaalaisia kiertotalouden kuluttajamarkkinoita.

Ajankohtaista

Artikkelit ekokumppanit.fi sivustolta

KIRI-hanketta vetävät kiertotalouden asiantuntijat Tanja Hynynen  ja Katja Tanski osallistuivat lokakuun alussa Helvetinjärven kansallispuistossa ”Oppia ja hyvinvointia Helvetistä” -tilaisuuteen, jonka KIRI-hanke organisoi yhdessä Muutosvoimaa Ylä-Pirkanmaan yrittäjille -hankkeen kanssa. Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa koronan vaikutuksista yrittäjien ja yritysten arkeen. Oma osuutemme päivän antiin oli puhua kestävyydestä työelämässä ja erilaisista työelämätaidoista.… [Lue lisää]

Astuessa sisään Mansen Suutarin ovesta Auli Tikkanen ja Tuija Suonpää kurkkaavat nopeasti liikkeen takaosan työtiloista iloisesti hymyillen. Tässä kahden suutarimestarin liikkeessä arvostetaan laatua ja peräänkuulutetaan tuottajan ja kuluttajan vastuuta tuotteiden elinkaaren pidentämiseksi. Kun Mansen Suutari avasi ovensa Tampereen Itsenäisyydenkadulla 15 vuotta sitten, kukaan ei ollut kuullutkaan termiä kiertotalous. – Ei… [Lue lisää]

Aito Supportin uusissa toimitiloissa Tampereella käy kuhina. Muuttopalvelun punapaitaiset työntekijät kantavat kalusteita sisään ja Markus Jaaranen työtovereineen ohjeistaa, minne mikäkin sähköpöytä ja muuttolaatikkopino tulee laskea käsistä. Hulinasta huolimatta hyväntuulinen Markus ehtii istahtaa kanssani alas vielä melko aution toimistotilan pöydän ääreen ja avaa etäyhteyden yrityksen toimitusjohtaja Anssi Kuoppalaan. On aika puhua… [Lue lisää]

Hankkeen aloitustilaisuus 26.4.2022!

8.4.2022

Tervetuloa KIRI-hankkeen aloitustilaisuuteen ja aamupalalle kauppakeskus Ratinassa sijaitsevaan ravintola Periscopeen tiistaina 26.4. kello 9 – 11. Herkullisen purtavan lisäksi tarjolla upeat puheenvuorot verkostoitumisesta ja käsityöläisyrittäjyydestä sekä mahdollisuus tutustua hanketiimimme jäseniin!

Skrollaa hieman alemmaksi, lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 18. huhtikuuta!

Tervetuloa vastaamaan yrityskyselyyn

15.3.2022

Olemme lähettäneet tiedossamme oleville pirkanmaalaisille kiertotalousyrityksille sähköpostilla yrityskyselyn, jonka pohjalta tulemme suunnittelemaan hankkeemme tarjoamat kiertotalous- ja viestintäkoulutukset.

Toivomme kaikkien sähköpostia saaneiden vastaavan kyselyyn ja mikäli omassa inboxissasi ei viestiä näy, ota ihmeessä yhteyttä projektipäällikköömme Tanjaan, jonka yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Hankkeen aikataulut ja tekemiset alkavat selkiytyä

26.1.2022

Hanketiimimme on suunnitellut kevään ohjelmaa päät sauhuten ja tällä hetkellä näyttää siltä, että pääsemme aloittamaan yrityksille suunnatut kiertotalous- ja viestintäkoulutukset huhtikuun alkupuolella. Sitä ennen lähetämme paikallisille yrityksille kyselyn, jolla selvitämme yrittäjien toiveita koulutuksia koskien.

Tarkkaile sähköpostiasi!

Hankkeen verkkosivut on avattu!

20.1.2022

Näillä sivuilla voit seurata hankkeen etenemistä koko hankkeen ajan. Hankkeemme kestää helmikuun 2023 loppuun saakka ja meillä on jo valtavasti ideoita, joiden pohjalta on hyvä yhdessä lähteä kehittämään pirkanmaalaista kiertotalousosaamista ja ennen kaikkea sen nostamista ihmisten tietoisuuteen.

Pysy kuulolla!

Ilmoittaudu mukaan

Hankkeen kiertotalous- ja viestintäkoulutukset jatkuvat!

KIRI-hankkeen kiertotalous- ja viestintäkoulutukset Teamsissa

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumiohjeet ja -lomakkeet. Tilaisuus on maksuton De minimis -lomakkeen palauttaneille yrittäjille (ilman lomaketta 50 €/hlö/h).

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Emme lähetä muuta kuin koulutukseen liittyvää sähköpostia.

Rahoitus: REACT EU / ESR
Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Viestintä- ja kiertotalouskoulutukset

Starttikoulutuskooste

KIRI – Kiertotalouden innovatiiviset digiratkaisut -hankkeen starttikoulutus kiertotaloudesta.

Korjausliike — kiertotalouden liiketoimintamallit osana ratkaisua

KIRI – Kiertotalouden innovatiiviset digiratkaisut -hankkeen tallenne, jossa käydään läpi kiertotalouden liiketoimintamallit sekä erilaisia kiertotaloustyökaluja.

Koulutuskooste 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque sapien velit, aliquet eget commodo nec, auctor a sapien. Nam eu neque vulputate diam rhoncus faucibus.

Koulutuskooste 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque sapien velit, aliquet eget commodo nec, auctor a sapien.

Koulutuskooste 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque sapien velit, aliquet eget commodo nec, auctor a sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Yhteystiedot

eko-logo-white-big.png

Rahoitus: REACT EU / ESR
Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.