Ekokumppanit.fi

Sukupolvelta toiselle - Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Sukupolvelta toiselle - Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Ekokumppanit logo

Ekokumppanit Oy toimii hankkeessa päätoteuttajana.

Lumoa logo
EU:n osarahoittama -logo

LUMOA kiinteistönhoitoon

LUMOA kiinteistönhoitoon -hankkeen tavoitteena on kouluttaa kiinteistöhoitoalalla toimivia henkilöitä luonnon monimuotoisuuden huomioimisessa ja turvaamisessa henkilöstön, mukaan lukien kausihenkilöstön ja työnjohdollisessa asemassa työskentelevien henkilöiden osaamista kasvattamalla.

Tämä toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka ei suoraan valmista tiettyyn tutkintoon tai sen osaan vaan tarjoaa alan käytännön osaamista luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Ekokumppaneiden ja Suomen ympäristöopisto SYKLIn kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2023 – 30.9.2025 (26 kk). Ensimmäiset koulutukset tullaan pitämään alkaen keväästä ja kesästä 2024.

Ajankohtaista

26.10.2023 – Mukaan hankkeeseen ja sen koulutuksiin?

Kiinnostaisiko sinua lisätä ammattillista osaamista luonnon monimuotoisuuden tiimoilta? Tervetuloa mukaan – pääset alkuun ottamalla yhteyttä keneen tahansa meistä hankkeen työntekijöistä: yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Voit myös lähestyä, mikäli sinulla on yleistä kysyttävää hankkeesta. Tulemme täsmentämään lähiaikoina tietoja myös tänne verkkosivulle, kun hankkeen toimenpiteiden yksityiskohdat tarkentuvat.

Voit virittäytyä lumo-tunnelmaan sillä välin katsomalla Ekokumppanien toisessa hankkeessa syntyneen aihepiiriä liippaavan Youtube-tallenteen:

1.8.2023 – Hanke käyntiin

Luonnon monimuotoisuutta käsittelevä hanke käynnistyy suunnittelun ja valmistelun merkeissä.

aa