Sorvaamo-hanke päättyi 31.12.2020

Kiitokset kaikille hankkeeseen osallistuneille työkokeilijoille ja kotoutujille arvokkaasta työpanoksesta Hiedanrannan vanhojen puutalojen korjauksessa. Jukola-talo hehkuu nyt keltaisena valopilkkuna ja suuri joukko Suunnittelukonttorin korjattuja ikkunoita odottaa pääsyä takaisin paikoilleen.

Kiitokset Aleksanteri Jääskeläiselle töiden ohjaamisesta sekä KITIAn ja Tilapalvelut Oy:n väelle, että saimme sopimuksen syntymään hankkeen ja kaupungin välille. Myös hankkeen ohjausryhmä ansaitsee kiitoksen, sillä kolmen vuoden ajalle mahtui käänteitä ensin lainsäädännön ja lopulta pandemian muodossa. Kiitokset myös Hiedanrannan toimijoille mm. Sopimusvuori ry:n, Tredun ja Pajan puolella. Unohtaa ei saa myöskään hankkeen sidosryhmiä kuten TE-toimisto, Tampereen työllisyyspalvelut, Pirkanmaan maakuntamuseo, Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry ja muut yritykset, yhdistykset ja hankkeet, joiden kanssa teimme yhteistyötä hankkeen aikana.

Hankkeen loppuraportti valmistuu heti kun joulukuun tilit saadaan valmiiksi tilitoimiston puolella. Loppuraportti julkaistaan näillä sivuilla. Tämä nettisivusto lakkaa toimimasta kevään 2021 aikana, mutta hankkeen laatimat oppaat, videot ja perustiedot hankkeesta siirretään Ekokumppanit Oy:n sivujen puolelle.

9.12.2020 Tampereen G Livelab -studiolta striimattu Round table -keskustelu Säilyttävän korjausrakentamisen edistäminen osana kamppailussa ilmastonmuutosta vastaan löytyy edelleen osoitteesta: https://youtu.be/TBwSFBS6eZM
Keskustelijoina ovat yliarkkitehti Harri Hakaste Ympäristöministeriöstä , Museoviraston Kulttuuriympäristöpalveluiden osastonjohtaja Mikko Härö sekä Toiminnanjohtaja Tuula Råman, Rakentamisen Laatu RALA ry:stä.

Hankkeeseen liittyviin kysymyksiin jatkossa vastaavat Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm tai viestintäpäällikkö Carl Willandt. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Vaikka hanke päättyi, toivottavasti keskusteluu jatkuu.

Hyvää alkanutta vuotta, toivottavasti tapaamme uusien hankkeiden äärellä
Irma Rantonen, hankkeen projektipäällikkö

Yhteystiedot

Sorvaamo
Säilyttävän korjaamisen ammatillinen tukipalvelu

Ekokumppanit Oy
PL 487
33101 Tampere

2022 © Ekokumppanit Oy