ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite

Sukupolvelta toiselle

Ratkaisuja kestävän kehityksen
haasteisiin

Treenaamo_vaaka_nega_slogan.png

tervetuloa mukaan matkalle kohti kestävää työuraa

Mikä Treenaamo?

TREENAAMOSSA PÄÄSET TUTUSTUMAAN MONIPUOLISESTI KESTÄVÄN KEHITYKSEN ERI OSA-ALUEISIIN!

Treenaamon teemapäivissä saat tietoa ja tutustut mm. miten eri tavoin ylläpidetään luonnon monimuotoisuutta, mitä on kierto- ja biotalous, kuinka omassa arjessasi teet kestäviä valintoja tai vaikka mitä on kestävä ja vastuullinen yritystoiminta. Tiedollisten osioiden lisäksi pääset tutustumaan kiinnostaviin alan opiskelu- ja työmahdollisuuksiin. Lisäksi voit osallistua mielenkiintoisiin retkipäiviin tai käytännön kokeiluihin.

KAIKKI TOIMINTA ON OSALLISTUJILLE MAKSUTONTA!

Treenauspäivinä tarjolla pientä purtavaa, retkille varaamme eväät kaikille osallistujille.

Treenaamossa valitset vain ne päivät, jotka sinua kiinnostavat!

Voit valita niin monta päivää syksyn aikana kuin haluat, osallistumismäärää ei ole rajattu. Osallistuessasi vähintään neljään päivään, saat niistä todistuksen.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Treenaamon toiminta starttasi Ekokumppaneiden tiloissa Tampereella elokuun ekalla viikolla! Valitse ne teemapäivät, jotka sinua kiinnostavat ja ilmoittaudu mukaan! Seuraa infoa teemapäivistä ja niiden sisällöistä sivuiltamme ja somesta #treenaamohanke.

Tiedusteluja toiminnasta voit lähettää osoitteeseen tanja.hynynen@tampere.fi

Treenaamo-hanke

Treenaamo – nuoret kestävälle urapolulle on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke, jossa etsitään Tampereen kaupunkiseudulla asuville 18–29-vuotiaille nuorille kestäviä urapolkuja työelämään, opiskeluun tai yrittäjyyteen monipuolisten treenausten avulla. Hankkeen toimenpiteet on suunnattu nuorille, jotka ovat vailla työ- tai opiskelupaikkaa tai pitkäaikaistyöttömiä. Valmennukset järjestetään suomen kielellä.

Hankkeen toteuttaa Ekokumppanit Oy ajalla 1.3.2021 – 28.2.2022 ja sen punaisena lankana ovat kestävä elämäntapa, vastuullisuus ja osallisuus.

kaikkilogot.png

Ajankohtaista

Teemapäiväesittelyt

Alta löydät hankkeemme kuukausittaisen teemapäivätarjonnan. Löydä itsellesi kiinnostavimmat ja ajankohdaltaan sopivimmat päivät ja skrollaa sen jälkeen alemmas ilmoittautumaan mukaan!

Teemapäivän kesto on useimmiten klo 10 – 14, joinakin päivinä klo 10 – 16. Treenaukset pidetään suomen kielellä.

Ilmoitamme sinulle s-postilla aina muutamaa päivää ennen valitsemaasi teemapäivää mm. päivän ohjelman, keston ja missä päivä vietetään sekä lisäksi tarvittavat lisätiedot päivään liittyen.

Ilmoittautuminen

Treenaamo-hankkeessa pääset tutustumaan valitsemillasi päivinä kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja kestävään elämäntapaan.

Voit ilmoittautua niin moneen teemapäivään kuin haluat. Osallistuminen on vapaaehtoista, ainoastaan sellaisille retkipäiville, missä vaaditaan kuljetusta, ilmoittautuminen on sitova. Sitovuudesta kerromme erikseen kunkin päivän kohdalla.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja pyritään ensisijaisesti järjestämään livenä Ekokumppaneiden tiloissa Tampereella.

Ilmoittautumisestasi kullekin päivälle saat vahvistusviestin sähköpostiisi, muistathan siis tarkistaa myös roskapostin, jos viestiä ei näy!

Jos sinulle tulee kysyttävää tai et jostain syystä saanut vahvistusviestiä, olethan yhteydessä hankkeen vetäjiin! Yhteystiedot löytyvät hankkeen sivuilta.

Yhteystiedot

ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite_shadow.png
tanja2.jpg

Valokuvat: Visit Tampere – Laura Vanzo, Pexels.com, Unsplash.com

2022 © Ekokumppanit Oy